HOME     CONTACT      PRODUCER      GEAR      PRIJZEN      PA-RENTAL      SPOTIFY      CONCEPT      ENGLISH      FOTO’S

Bezoek de uitgebreide foto impressie van onze gear:

GEAR GALLERY

Middels een aantal zeldzame analoge klassiekers, gecombineerd met het neusje van de zalm aan moderne hi-tech (ProTools, Universal Audio interface e.d.), ben ik in Vuurland in staat zo authentiek mogelijk op te nemen en creëer ik een sound die zich best laat kenmerken als ´warm, vol en authentiek´. Denk bijv. aan The Beatles, de rockbands uit de Seventies, de New Wave uit de Eighties. En waarom klinkt een album uit de Nineties als ´Nevermind´ van Nirwana zo waanzinnig lekker…. Lees verder of klik op de afbeelding en ga direct naar een foto overzicht van de collectie.

MICS & PREAMPS
Ik beschik over een ruime selectie van vintage en hedendaagse topklasse microfoons (Neumann, AKG, Sennheizer, Shure, EV etc) met daarnaast hoogwaardige, originele analoge preamps (hardware). Zoals 10 preamps aan uit een originele oude BBC mengtafel (Neve 5106) en twee uiterst zeldzame preamps uit de allereerste Focusrite mengtafel (isa 110/130) die begin jaren `80  in opdracht van George Martin (jawel, de producer van The Beatles) werden ontworpen door Rupert Neve himself. Om een indruk te krijgen raad ik je aan om deze meeslepende documentaire te bekijken over de bizarre geschiedenis van deze ´console´.  Of heb je geen idee wie Rupert Neve is, of wat zijn beroemde Neve-consoles zijn? Kijk dan eens naar deze uiterst inspirerende documentaire waarin David Grohl (Nirwana, Foo Fighters) je meeneemt in zijn liefde voor deze klassieke consoles in de fameuze Sun City studio. Ook ben ik de trotse bezitter van 4 ´state of the art Universal Audio Design´ preamps, de UAD 4-710d. Met deze ´moderne´ pre-amp kan naar gelang ´buizenkarakter´ ingedraaid worden en nog veel meer (klik even op de link mocht je meer willen weten over deze nieuwe Rolls Royce onder de preamps).

BACKLINE EN INSTRUMENTEN
In de studio staat een brede range aan gitaar- en basversterkers (Vox, Fender, Marshall, Mesa Boogie en meer), drumstellen, een heus Hammond orgel met Lesliebox, een Roland Space Echo, diverse vintage Outboard gear, een flinke sloot koffie en liters zuiver muzikantenbloed!

MONITORS
We beschikken over de fameuze PMC (result 6) monitors. Daarnaast hebben we nog twee verschillende referentie-smaken opgesteld staan en wel de befaamde vintage TANNOY’s (SGM12X) en de glasheldere GENELEC’s (8030A). Indien gewenst kan ook een set KRK 6 opgesteld worden.

DAWS
Ik werk voornamelijk in ProTools. Ook Logic Pro is aanwezig en voor wie ook nog eens wil losgaan op samples en beats heb ik bijv Ableton Live dat naadloos integreert in ProTools. You name it, The sky is the limit!!